Team Trimetal staat voor je klaar!


Trimetal staat dicht bij de professionele schilder en is een betrouwbare partner die jou helpt je werk te doen. Gewoon, door het leveren van goede producten en vergaande service. No-nonsense, behulpzaam en ter zake kundig, dat is de basis. 

Dit maken wij waar door persoonlijke aandacht en een uitgebreid loyaliteitsprogramma. Bovendien is er altijd een Trimetal accountmanager in de buurt die voor je klaar staat en je advies kan geven op het moment dat jij dat nodig hebt. 

Probeer Trimetal Permacryl XR en maak kans op een racefiets


Trimetal is de officiële leverancier van de Tour de France! 

Om dit te vieren maak je bij aankoop van 2 x 2,5 liter Trimetal Permacryl XR kans op een fantastische racefiets ter waarde van 1400 euro. Bekijk de actievoorwaarden hier

Race dus snel naar jouw grossier! Bekijk waar jouw dichtstbijzijnde grossier zich bevindt via onze store locator, of neem contact op met de accountmanager in jouw regio. Permacryl XR binnenlak tegen krassen en huidvet


Permacryl XR is dé complete nieuwe binnenlakken lijn die jouw vakwerk langdurig beschermt. Want Permacryl XR is speciaal ontwikkeld voor extreme resistentie tegen krassen en huidvet. En dat voor alle glansgraden: Mat, Satin, Semi-Brillant en Brillant.

Unieke eigenschappen:

  • Extreem resistent tegen krassen en huidvetten

  • Slijtvast

  • Beste in vloei

  • Goede dekkracht

  • Goede aan- en doordrogingMeer info

Aan het laden