Projectbegeleiding en een perfect advies

Meer dan verf alleen

Soms geef je zelf een verftechnisch advies, maar je kunt ook de hulp van Trimetal inroepen. Dit advies is iets wat de Trimetal adviseurs hoog in het vaandel dragen. Hun kennis, achtergrond en instelling zorgen ervoor dat Trimetal zich kan onderscheiden. Reken op een advies dat bij je past, snel klaar is en uitblinkt in kwaliteit.

Werkbegeleiding

De samenwerking in de driehoek schilder-opdrachtgever-Trimetal zal gewoonlijk soepel verlopen. Maar daarmee is de kous nog niet af. Jij moet jezelf kunnen richten op je eigenlijke werk en daarom zal de Trimetal accountmanager voor, tijdens en na de klus zoveel mogelijk ondersteuning bieden.

Vooraf - renovatie

Hier wordt de basis gelegd voor een perfect eindresultaat. Bij renovatie en onderhoud is inspectie of een voorgaand advies de eerste stap. Al in een vroeg stadium signaleert Trimetal eventuele problemen en draagt een oplossing aan. Daarbij gebruiken zij: metingen, voorgeschiedenis, kennis over voorbewerkingen, fabriekspecificaties en kennis over (nieuwe) ondergronden. De financiële mogelijkheden en de functionele eisen van de opdrachtgever zijn bepalend. Uiteindelijk wordt alles vastgelegd in een begrijpelijk en werkbaar Trimetal-advies.

Vooraf – nieuwbouw

Bij nieuwbouw geldt als uitgangspunt het hoofdbestek. Al bij de start van een project wordt van bouwonderdelen bekeken hoe ze worden aangeleverd. Ramen, deuren en kozijnen worden meestal in de timmerfabriek gemaakt en daar voorzien van één of twee grondlagen. Daarmee is al in belangrijke mate vastgelegd op welke wijze en met welke producten er kan worden afgelakt. De ondergrond is ook bij onderhoud en renovatiewerk bepalend. Controle op de conditie van de ondergrond en gebruikte verfsystemen vormt de basis van het advies voor een nieuw verfsysteem.

Tijdens de klus

Tijdens het project wordt de kwaliteit mede door Trimetal bewaakt. De accountmanager bespreekt periodiek de lopende zaken met de schilder. En controleert of bijvoorbeeld specieresten en constructiefouten in gevingerlaste kozijnen problemen zullen opleveren na de oplevering. Ook wordt gekeken naar arbeids- en verwerkingsomstandigheden. Hoe hoog is de houtvochtigheid; is het niet te vochtig om goed werk af te leveren? Trimetal is tijdens een klus altijd aanspreekbaar voor raad en daad.

Na de klus

Het resultaat wordt getoetst; aan het bestek, het technisch advies of de tussenrapportage. De gezamenlijke opleveringsinspectie kan een prima basis vormen voor een onderhoudsplan zodat de kwaliteit over langere tijd gehandhaafd wordt en alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Een goed functionerende driehoek leidt uiteindelijk tot een hoger kwaliteitsniveau van een object of objectenbestand, met alle besparingen van dien.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.