Magna Clean en Magna Protect

Magna Protect

Magna Protect is dé nieuwe binnenmuurverf die extreem bestand is tegen alledaagse gebruikssporen van bijvoorbeeld plastic of rubber voorwerpen. De verf zorgt voor een sterke beschermlaag waardoor dergelijke voorwerpen bij aanraking niet afgeven en er niet of nauwelijks vegen en strepen ontstaan. Perfect voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals gangen of hallen. Naast de verbeterde Magna Clean introduceren we een nieuwe binnenmuurverf: Magna Protect. Hiermee bieden we naast een extreem goed reinigbare muurverf nu ook de mogelijkheid om vegen en strepen te voorkomen.

Magna Clean

Magna Clean is de verbeterde versie van Magnatex Mat Clean SF. De vertrouwde kwaliteit maar nu met verbeterde rol- en verspuitbaarheid. Én in een nieuw jasje. Verder is dit product nog net zo water-, vet- en vlekafstotend als voorheen.

Standaard muurverven hebben een sponsachtig oppervlak waardoor de vlek meer doordringt in de verflaag. Hierdoor kan je het schilderwerk beschadigen bij afvegen en krijg je de vlek ook niet helemaal weg. Dankzij onze techniek in deze verf dringt de vlek niet door in de ondergrond: de vloeistoffen vormen druppels die geen sporen nalaten, en die je eenvoudig kan wegvegen. Dit in tegenstelling tot standaard muurverf waar elke druppel vloeistof een spoor vormt en zo ook veel strepen op de ondergrond nalaat die je moeilijk of niet kan verwijderen. 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.