KLEURHULPMIDDELEN

Naast de verschillende kleurenwaaiers zijn er ook deze Trimetal kleurenhulpmiddelen die jou helpen met het kiezen van de juiste kleur.

Trimetal App

TRIMETAL APP

Via onze app kun je een foto maken van een kleur en direct zien welke kleurcode dit is. Ook de volledige Trimetal kleurencollectie is eenvoudig terug te vinden.

TRIMETALKLEURADVIES.NL

Op deze website maak je een professioneel kleuradvies
 

Met dit online programma bewerk je foto’s van objecten en ruimtes om vervolgens het effect van de gewenste kleuren te visualiseren. De gecreëerde kleuradviezen kun je vervolgens eenvoudig aan je offerte koppelen.Om van deze service gebruik te maken heb je een account nodig. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice.

Trimetal colorado

DE TRIMETAL COLORADO

Een klein en geavanceerd kleurmeetinstrument
 

Met de Trimetal Colorado bepaal je snel en eenvoudig de juiste kleurtoon die het dichtst bij de gemeten kleur past. De Trimetal Colorado kan de kleuren uit de Trimetal collectie vinden maar ook duizenden kleuren uit tal van andere collecties. De gemeten kleur is goed zichtbaar op het kleurenscherm. De Trimetal Colorado heeft vele handige functies, past in uw broekzak en is een ideaal hulpmiddel voor de schilder.

Vraag ernaar bij de Trimetal grossier

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.