Nieuw en toch vertrouwd

Jouw vertrouwde verf met een nieuwe naam, duidelijk en overzichtelijk op een rij

Het buitenlakken assortiment van Trimetal is nu in drie overzichtelijke verfsystemen geplaatst. Hierdoor kies jij voor elk project het optimale systeem. Dat is het lakgemak van Trimetal!

Supérieur

Voor het optimale eindresultaat kies je voor Permaline Supérieur. Permaline Supérieur is een duurzame hoogglanslak op basis van Hybride alkydhars, met sterke UV-bescherming en bijzonder langdurig glansbehoud. De Supérieur lijn biedt bescherming van je houten buitenwerk tot wel 10 jaar. Zowel Permaline Primer Prestige als Permaline Supérieur zijn onveranderd.

4SO

De 4SO lijn is dé complete vier seizoenen lijn van Trimetal.
Deze lijn is uitermate geschikt voor 4 seizoenen onderhoud. Om zo het hele jaar door buiten te schilderen.

Permaline Silicon Brillant 4SO


Met Permaline Silicon Brillant 4SO kan je het hele jaar door buiten werken met een bescherming tot 8 jaar. Jouw vertrouwde Silicon, voor 4 seizoenen onderhoud.

Na
Voor

Permaline Brillant 4SO

Nieuw is de Permaline Brillant 4SO. Dit was voorheen Permaline Regulé. Alleen de naam is veranderd, de inhoud van deze pot verf is exact hetzelfde gebleven.

De Permaline Brillant 4SO verdient het vanwege zijn zeer goed dekkende en duurzame glansbehoud om vier seizoenen buiten toe gepast te worden.

Na
Voor

Permaline Satin 4SO

Nieuw is de Permaline Satin 4SO. Dit was voorheen Permaline PU Satin.

Ook bij de Permaline Satin 4SO is de inhoud van verf exact hetzelfde gebleven. Deze krasvaste zijdeglans lak kun je het hele jaar door buiten toepassen op ramen, deuren en kozijnen voor een mooi eindresultaat.

Na
Voor

Permaline Primer 4SO

De verbeterde Permaline Primer 4SO bevat het beste van beide werelden.  Door technische ontwikkelingen hebben we de beste eigenschappen van de Permaline Primer en de Permaline Primer 4SO kunnen combineren. Waarmee jij het perfecte eindresultaat bereikt.

Na
Voor

Sneldrogend

De naam zegt het al, deze lijn is het snelst drogende verfsysteem van Trimetal op dit moment. Uitermate geschikt als je de ramen en deuren snel wilt sluiten na het schilderwerk.

Permaline Sneldroog Brillant

Nieuw is de Permaline Sneldroog Brillant. Dit was voorheen Permaline DW Brillant. We hebben deze naamswijziging doorgevoerd zodat het voor iedere schilder duidelijk is voor welk doeleinde dit product gebruikt kan worden, namelijk: wanneer deuren en ramen snel gesloten moeten worden.

Bij onze Permaline Sneldroog Brillant kan dat al na 2 uur. Daarmee zijn wij overtuigd dat dit één van de snelst drogende oplosmiddelhoudende buitenlak van dit moment is.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.