WIE ZIJN WIJ?

Meer dan verf alleen

TRIMETAL IS EEN VERFMERK DAT DICHT BIJ DE VAKSCHILDER STAAT.

Trimetal weet precies wat jij nodig hebt. En spreekt dezelfde taal.
 

Trimetal Bouwverven is een betrouwbare partner die jou als vakschilder helpt je werk te doen. Gewoon, door het leveren van goede producten en vergaande service. No nonsense, innovatief en ter zake kundig, dat is de basis van Trimetal Bouwverven. Trimetal noemt zich daarom graag ‘de vriend van de schilder’.

DE GESCHIEDENIS VAN TRIMETAL

Trimetal is ontstaan uit het beroemde merk Brink/Molyn. In 1828 te Rotterdam is Molyn opgericht en in 1970 fuseert Molyn met de verffabriek Brink uit Groot Ammers. De fabriek in Groot Ammers is nog steeds onze thuisbasis en vindt de productie van onze lakken nog steeds plaats. Brink/Molyn wordt in 1986 onderdeel van AkzoNobel. Inmiddels mag Trimetal zich met trots het grootste verfmerk voor de schilder noemen dat verkrijgbaar is in het vrije grossiers kanaal.

DISTRIBUTIE

Trimetal producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde, onafhankelijke grossiers in het hele land. De grossiers en Trimetal Bouwverven werken samen als echte partners. Samen stemmen zij af hoe het beste voorzien kan worden aan de behoefte van de schilders in de regio.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.