Magna Clean en Magna Protect

MAGNA CLEAN & MAGNA PROTECT

We introduceren 2 extreem beschermende binnenmuurverven. Een verbetering van één van ons best verkochte muurverven, Magna Clean. En een compleet nieuw product die beschermt tegen vegen en strepen, Magna Protect! Meer weten over deze twee toppers?

Blikkie opentrekken

Zullen we samen een blikkie opentrekken?

Trimetal is van 11 september tot 6 oktober het land in gegaan om nieuwe schildersvrienden te maken. We zijn persoonlijk langs de steiger gegaan en hebben schilders uitgenodigd om samen met ons een blikkie Permacryl XR open te trekken. Onze meest huidvetresistente, kras- en slijtvaste binnenlak.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Trimetal is naast vriend van de schilder ook vriend van de toekomst. Als onderdeel van AkzoNobel zijn wij marktleider op het gebied van duurzaamheid binnen de verfbranche en daar zijn we trots op. Continue zijn we aan het onderzoeken hoe we ons vak elke dag een beetje beter kunnen doen. Dit verhaal bundelen we in drie focuspunten: People, planet, paint. Meer weten?

Projecten

Projecten

Elk project wat met Trimetal geschilderd wordt is er natuurlijk één om trots op te zijn. Maar sommige projecten verdienen het gewoon om wat extra aandacht te krijgen. Daarom hebben we ter inspiratie hier een aantal voor je op een rij gezet. Verdient jouw project ook een plaats in deze galerij? Stuur ons dan een bericht via social of een van onze andere kanalen.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.