PEOPLE: GEZONDHEID EN SAMENLEVING

Duurzaamheid gaat ook om de gezondheid van de schilder en de eindconsument. Daarnaast draait het om hoe we omgaan met onze werknemers, leveranciers en de omgeving om ons heen.

BINNENLUCHTKWALITEIT

Een groot gedeelte van onze binnenproducten voldoet aan de hoogste waardering voor binnenluchtkwaliteit en heeft daarom een A+ label. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt wanneer de binnenluchtkwaliteit behouden blijft na het aanbrengen en drogen van de verf.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Ecovadis heeft AkzoNobel voor de zevende jaar op rij de hoogste rating gegeven. EcoVadis is de wereldwijde organisatie die bedrijven test op Corporate Social Responsibility. Ze kijken naar milieu zoals uitstoot, energie- en watergebruik. Maar ze kijken ook naar Arbeidsomstandigheden & Mensenrechten, Met deze rating zit AkzoNobel al jaren in de top 1% bedrijven wereldwijd.

VEILIGE PRODUCTEN

AkzoNobel was eerste verfleverancier waar loodverbindingen uit de verf werden gehaald. Nu zijn we eerste waar het mogelijk is om h317 vrij te werken met onze producten Polyfilla Pro W350 en W370.