Kleurhulpmiddelen Opdrachtgevers

Sikkens heeft de tools om opdrachtgevers te helpen met kleur


 

Sikkens kleuradvies voor binnen & buiten

 

Sikkens biedt een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij je kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Kleuradvisering is maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project.

De exacte kleurmatch krijg je met de Sikkens Color Sensor

De Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee je binnen een paar seconden een exacte kleurmatch kunnen krijgen. Aan de slag in drie eenvoudige stappen. 1. Vraag de Color Sensor aan bij de Sikkens-winkel in de buurt. 2. Installeer de gratis Color Sensor-app op je telefoon. 3. Scan de kleur van elke object om de exacte kleurmatch te krijgen.

Op locatie een kleursimulatie van de ruimtes die geschilderd worden

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De exclusieve Sikkens Expert app maakt het mogelijk De app biedt extra ondersteuning bij het kiezen van de juiste kleur en het juiste Sikkens product voor een specifiek project.

 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.