Diensten

Kies voor duurzaam onderhoud van houten kozijnen met het Sikkens Garantiekozijn.

 

Houtrot of vroegtijdige schade aan het schilderwerk in woningbouwprojecten? Vervang niet langer het gehele kozijn maar kies voor een duurzaam onderhoud voor jouw houten kozijn. De juiste techniek, het uitstekende en duurzame materiaal en de optimale kennis voor het vervangen van houtrot is direct voorhanden bij Sikkens. Sikkens Garantiekozijn is dé oplossing voor houtherstel in woningbouwprojecten. Door een onafhankelijke 100% inspectie brengen we het hele project in kaart. Alleen de meest kwetsbare delen worden vervangen met Polyfilla Pro Durodeen kunststof. Hierdoor garanderen wij volledige budgetzekerheid voor het hele project.

Sikkens heeft een breed scala aan diensten waarbij we opdrachtgevers helpen

 

Slim omgaan met onderhoud is noodzakelijk om de waarde van vastgoed te behouden. Sikkens heeft de kennis en ervaring in huis om te ondersteunen bij succesvol resultaatgericht samenwerken, meerjaren onderhoud of het waarborgen van de kwaliteit van het schilderwerk in nieuwbouwprojecten. Het Nieuwbouw 5-stappenplan is een mooi voorbeeld van samenwerken aan kwaliteit. Een heldere gestructureerde aanpak en deskundige ondersteuning om faalkosten rond schilderwerk in nieuwbouwprojecten doelgericht te voorkomen.

Lage beheerskosten door efficiënte onderhoudsplanning met het Sikkens Onderhoudsconcept.

 

Het Sikkens onderhoudsconcept helpt bij het in stand houden van kwalitatief hoogwaardige verfsystemen en het verlagen van de exploitatiekosten. Samen met het onderhoudsbedrijf komt de vastgoedeigenaar tot de meest effectieve en efficiënte meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Van langdurige RGS-trajecten tot meerjaren onderhoudsplannen zonder resultaatafspraken: met de services uit het Sikkens Onderhoudsconcept kunnen we alle vormen van samenwerken ondersteunen tegen gegarandeerde kwaliteit.

Technische adviezen voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

 

Nieuwbouw- en onderhoudsprojecten vragen om specifieke, technische adviezen. Je kunt op specialistische ondersteuning rekenen bij het samenstellen van adviezen en verfbestekken. Jouw Sikkens adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste systeemkeuze.

Maak gebruik van onze handige bestekservice voor nieuwe en bestaande verfsystemen.

 

Sikkens Bouwverven biedt de mogelijkheid projectgerichte STABU-bestekken samen te stellen voor nieuwbouw en onderhoud. Met behulp van de uitgekiende zoekboom en de gekozen bestektekst in het STABU-uitwisselformaat kan je heel eenvoudig de juiste keuze voor een verfsysteem maken. Via bovenstaande knop kun je op eenvoudige manier bestekken samenstellen.

Kies voor Vihrea. Houten kozijnen, ramen en deuren ongekend duurzaam en onderhoudsvriendelijk met de levensduur van het gebouw.

 

Vihrea, het eerste houten kozijn met Cradle-to-Cradle en chip, app en software voor efficiënter onderhoud Sikkens heeft met andere marktleiders het duurzame en innovatieve Vihrea houten kozijn ontwikkeld met bijzondere meerwaarde: - Ongekend duurzaam = eerste houten kozijn met C2C certificering en beste isolatiewaarden (U-frame < 0,73) - Ongekend innovatief = chip, app en software om onderhoud makkelijker te managen tegen lagere kosten - Ongekend zeker = levensduur van het gebouw en met verlengde fabrieksgaranties van aangesloten partners

Afhaal- en bezorgservice door heel Nederland met de Container Service van het Sikkens Center Netwerk

 

Heb je een langdurig project? En wil je je geen zorgen maken over de benodigde verfvoorraad? Dan is de Sikkens Center Container Service de oplossing. In onderlinge samenwerking wordt een volledig ingerichte container op de bouwplaats geplaatst. De container is voorzien van een ventilatie, opslagrekken, verlichting, verwarming en uiteraard een elektronisch slot. Het bestellen en aanleveren van materialen voor het schilderwerk worden op gestructureerde planmatige wijze afgehandeld.

Sikkens Gevel Garantie

Met Sikkens Gevel Garantie heb je tot 20 jaar garantie op kleur en verfsysteem. Hiermee verbindt Sikkens zich er toe in te staan voor materiaal en toegepast verfsysteem. Jouw vakmanschap gegarandeerd. Bij aanvraag van Sikkens Gevel Garantie komt er, in de meeste gevallen, een technisch adviseur van Sikkens het project inspecteren. Op basis van de inspectie, de ligging, oriëntatie, ondergrond en kleur ontvang je een technisch advies met garantie op kleur en toegepast verfsysteem dat kan oplopen tot 20 jaar.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.