Branches

Wat de aard van het project ook is, en of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, je kunt in elke fase een beroep doen op de Sikkens Services voor ondersteuning. Van het inventariseren van de behoefte, inspectie van de oppervlakten, technisch en kleuradvies, tot aan de realisatie, eindcontrole en onderhoud van het project.

Nieuwbouw: samenwerken aan kwaliteit

Sikkens neemt het voortouw om in samenwerking met schilders en industriële applicateurs de kwaliteit van het schilderwerk in nieuwbouwprojecten te waarborgen. Dit doen we met een heldere gestructureerde aanpak en deskundige ondersteuning. Zo kan Sikkens faalkosten rond schilderwerk in nieuwbouwprojecten doelgericht beperken of zelfs voorkomen. Een inzichtelijke service van Sikkens, zonder extra kosten.

Sikkens Healthcare Service

De Sikkens Healthcare Service is gebaseerd op de kennis van een gespecialiseerd team met internationale en lokale ervaring in de gezondheidszorg. De Sikkens gezondheidszorg-specialisten werken met het SCAN-model (service, color, analyse, nieuw) dat speciaal is afgestemd op renovatie- en uitbreidingsprojecten, nieuwbouwprojecten en onderhoudsprojecten. Het Sikkens healthcare-concept ondersteunt en inspireert opdrachtgevers, architecten en schilders bij de planning en uitvoering van dit soort projecten.

Oplossingen op maat voor de hotel- en recreatiebranche

In een samenleving waarin genieten een centrale rol speelt, is de consument steeds beter geïnformeerd en steeds veeleisender. Voor horecaondernemers vertaalt zich dit in een steeds sterkere behoefte aan design en kwalitatief hoogwaardige stoffering en inrichting. Sikkens is zich hiervan bewust en komt daarom met een ''All inclusive'' aanpak, inclusief producten, diensten en kleuren binnen de vier meest voorkomende stijlen in het hotel wezen.

Naast de kracht van kleur moet ook de kwaliteit van de verf die in de horeca wordt gebruikt niet worden vergeten. Om deze reden heeft Sikkens gekozen voor een productlijn die evenzeer is aangepast aan de eisen van de gebruiksomgeving als aan de decoratieve en technische eisen. Hieronder vallen decoratieve, technische, specialistische, milieuvriendelijke producten waardoor de renovatie van het bedrijf zo kort mogelijk duurt.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.