Trimetal Blog

Op de koffie bij Eddy Heeres van Asser Glas- en Verfhandel

Regelmatig drinken we een kopje koffie bij een Trimetal grossier. Deze keer zijn we bij Eddy Heeres van Asser Glas en Verfhandel in Assen.


Wie of wat is Eddy Heeres?
Een man van 52 jaar, getrouwd en met 2 volwassen kinderen. Al sinds m’n 17e zit ik in het schildersvak. De laatste 13 jaar bij Asser Glas- en Verfhandel. Mijn werkzaamheden zijn heel divers; ik meet glas in, maak offertes, schrijf adviezen, stukje inkoop, verkoop natuurlijk, handel klachten af en begeleid de werken. Ik ben eindverantwoordelijk voor het gehele Trimetal- en Sikkenssegment. 

Leuk hoor, en wat is het nieuws uit jullie filiaal?
Wij hebben een nieuwe medewerkster, ze heet Marjolein en ze is sinds maart werkzaam bij ons. Ik ben blij met haar, net zoals ik blij ben met al onze mensen. Het is een fijne club zo. 

En heb je de laatste tijd nog flink gelachen op de zaak?
Joh, we lachen elke dag. Wat de klanten mij soms sturen… Ook wel grappig is dat wij in onze vestiging in Assen een ruimte hebben voor de kapsalon en beautysalon van de dochter van de eigenaar. Dat betekent dat daar ook wel een ander publiek verschijnt dan alleen de schilders. Een mooi gezicht! 

Wat doe je voor verrassends je als je niet in de winkel staat? 
Sinds kort rij ik Enduro op een KTM 300 cc. Gewoon recreatief motorcrossen hoor. Ik zei tegen m’n vrouw: “Als ik het nu niet doe, dan doe ik het nooit.” Dus nu ben ik aan het leren om dat geweld van die motor in te hand te houden. Heel gaaf. 

Bedankt dan maar voor het lekkere bakkie. Wat voor koffie schenken jullie eigenlijk?
Wij hebben hier gewoon ‘old school’ heerlijke opschenkkoffie van Douwe Egberts. Dat wordt gewaardeerd want elke dag gaat er voor 10 uur ’s morgens al 9 liter koffie doorheen.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.