Colour Futures 2017 kleuren

De kleurtrends voor 2017, met Kleur van het Jaar:

Denim Drift

Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift (S0.10.50)

“Denim Drift” (S0.10.50) is dé Kleur van het Jaar voor 2017: een tijdloze en veelzijdige kleur die mooi aansluit bij de tijdgeest en die steeds een ander karakter heeft, afhankelijk van de lichtval, de kleuren waarmee hij wordt gecombineerd of de toepassing. En daarom ook nu nog een goede kleurkeuze en mooi te combineren met de Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood.

Blauw is de kleur van het leven, de meest gedragen kledingkleur, de kleur van de weidse verten waarop we onze blik richten, van water dat verfrist. Blauw is een constante en blijvende waarde. Het is een kleur die het hele leven omspant, van het diepste inktblauw tot het mistig, bleek lichtblauw. Blauw is koningsblauw, maar ook jeansblauw en overallblauw.

Denim Drift is een must-have kleur. Een kleur waarmee je alle kanten op kan, die in allerlei leef- en woonstijlen past en daarmee een ideale keuze is.

 

Kleurentrends met Denim Drift

Naast de kleur van het jaar, stelt Sikkens 4 hedendaagse trendpalletten voor : New Romanticism, The Working Home, Shared Individualism, Considered Luxury.

Bekijk deze kleurentrends 

Video:

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.