Het Trimetal Bouwverven Onderhoudsplan voor vastgoedeigenaren en beheerders

Wie de verantwoordelijkheid draagt over vastgoed, is gebaat bij deskundig en snel advies. Zeker wanneer het gaat over het schilderwerk en het onderhoud daarvan. Trimetal heeft professionele en uiterst deskundige specialisten in dienst die alles weten van verf. Het is prettig om te weten wat de staat van de gevelonderdelen is en welk onderhoud er op korte en lange termijn dient te worden uitgevoerd.

Dit Onderhoudsplan met 6 stappen biedt u de komende jaren de zekerheid dat uw gebouw op de juiste wijze onderhouden wordt.

 

1.Quickscan

 

Tijdens de Quickscan wordt er een beknopte analyse gemaakt van het vastgoed en de staat van uw schilderwerk. Daarnaast bespreken wij uw wensen en geven we een eerste inzicht in het benodigde toekomstige onderhoud.

 

Vraag gratis en geheel vrijblijvend de Quickscan aan via onderstaand formulier.

 

2.Nulmeting

 

Een nulmeting legt de huidige staat van de ondergrond en het verfsysteem vast voor het onderhoudsplan in werking treedt. Dit is een grondige inspectie om inzicht te geven in de huidige situatie, zodat u weet wat u kunt verwachten in de toekomst.

3.Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

 

Trimetal Bouwverven geeft duidelijk aan welke verfsystemen op welke ondergronden moeten worden aangebracht, inclusief de onderhoudstermijn. Hierbij worden allerlei aspecten meegenomen zoals de ligging van een object, de ondergrond en de gekozen verfsystemen. Het MJOP biedt u kostenbesparing door onderhoud op het juiste moment.

4.Houtrotinspectie

 

Op basis van een steekproef wordt mogelijk houtrot in kaart gebracht. Indien hier daadwerkelijk sprake van is, adviseren wij gericht om houtrot problematiek de komende jaren te voorkomen. Trimetal Bouwverven werkt hierin nauw samen met de specialisten van Polyfilla Pro.

5.Kleurplan

 

Kleur is allesbepalend voor de uitstraling van uw vastgoed. Doordacht kleurgebruik heeft een positieve invloed op de sfeer in een ruimte en de stemming van mensen. Indien gewenst, kan Trimetal Bouwverven gedetailleerde kleurvisualisaties maken op basis van de foto’s van bestaande ruimtes en gebouwen.

6.Uitvoering

 

Bij de uitvoering van het verftechnisch onderhoud is Trimetal Bouwverven uw partner. Onze ervaren accountmanagers staan voor u klaar en adviseren waar nodig. Indien gewenst, kunnen zij u helpen met de keuze van het schildersbedrijf.

VRAAG HIER GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND DE TRIMETAL BOUWVERVEN QUICKSCAN AAN.*

DE QUICKSCAN BIEDT U:

 

  1. Een eerste analyse van de huidige staat van het schilderwerk;

  2. Een inventarisatie van uw wensen;

  3. Een eerste inzicht in het benodigde onderhoud.

Hier vraagt u de gratis Trimetal Bouwverven Quickscan aan.*

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.