Trimetal Vriendendag

Trimetal is van 11 september tot 6 oktober het land in gegaan om nieuwe schildersvrienden te maken. We zijn persoonlijk langs de steiger gegaan en hebben schilders uitgenodigd om samen met ons een blikkie Permacryl XR open te trekken. Onze meest huidvetresistente, kras- en slijtvaste binnenlak.

De binnenlak die extreem resistent is tegen krassen en huidvet

Jouw vakwerk blijft nu langdurig in topconditie. Permacryl XR is dé complete lijn binnenlakken met extreme resistentie tegen krassen en huidvet. Daarnaast heeft het een fijne verwerking, perfecte dekkracht en doordroging, zoals je van Trimetal gewend bent.

Verkrijgbaar in alle glansgraden: Mat, Satin, Semi Brillant en Brillant.

  • Extreem resistent tegen krassen en huidvet
  • Heel prettig te verwerken
  • Snelle aan- en doordroging

Op 6 oktober organiseerden de grossiers de Trimetal Vriendendag. Er werd gezorgd voor een gezellige middag, met onder andere een hapje en een drankje. Tegelijkertijd konden schilders samen met hun schildersvrienden gebruik maken van de unieke deal die tijdens het event geldig was! Namelijk: 1 + 1 Gratis op alle Permacryl XR.*

*Eenmalig max 30 liter per klant bij zijn grossiers. Deze actie was enkel op vrijdag 6 oktober tussen 12:00 – 15:00.

*Alle Trimetal verkooppunten deden mee behalve J.L. van Es BV Glas- en Verfgroothandel, Postma Verf Groothandel, Profshop M. de Wit en Volders.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.