Trimetal staat vliegensvlug voor je klaar


Trimetal staat dicht bij de professionele schilder en is een betrouwbare partner die jou helpt je werk te doen. Gewoon, door het leveren van goede producten en vergaande service. No-nonsense, behulpzaam en ter zake kundig, dat is de basis. 

Dit maken wij waar door persoonlijke aandacht en een uitgebreid loyaliteitsprogramma. Bovendien is er altijd een Trimetal accountmanager in de buurt die voor je klaar staat en je advies kan geven op het moment dat jij dat nodig hebt. 

Maak kans op een drone t.w.v. 1049 euro


Wil jij jouw schilderwerk mooi vastleggen?
Bij Trimetal maak je nu kans op een DJI Mavic Air 2 drone!

Maak kennis met de Trimetal accountmanager in jouw regio. Neem contact met hem op door je gegevens achter te laten en maak kans op een professsionele drone t.w.v. 1049 euro. Om de kennismaking extra leuk te maken krijg je van ons ook nog eens 2.5L van onze beste binnenmuurverf, Magnacryl Prestige Mat, helemaal gratis! Bekijk de actievoorwaarden hier. 

Neem nu contact op met de accountmanager in jouw regio. 

CONTACT OPNEMEN

Magnacryl Prestige Mat is vernieuwd!


Magnacryl Prestige Mat is onze meest hoogwaardige muurverf voor binnen. Hiermee geef jij elke muur een fantastische matte en egale uitstraling waarmee je bij je klanten het verschil maakt. De vernieuwde kwaliteit droogt streeploos op wat zorgt voor een zeer strak eindresultaat. 

Meer info

Aan het laden