AGC Nederland


AGC Nederland is allround groothandel in glas, verf- en non-paintmaterialen met een eigen expeditieafdeling van AGC Nederland. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Het is onze missie om u verder te helpen in uw werkzaamheden als bouwer, glaszetter of interieurbouwer. Onze ontzorgingsformule in AGC Servicecenters is helder. 

Verfgroothandel de Jonge Coatings


De Jonge Coatings B.V., met vestigingen in Wijchen, Elst en Oss, is leverancier van professionele verven voor het schildersbedrijf en de industrie. Sinds haar oprichting in 1993 heeft De Jonge Coatings B.V. zich ontwikkeld tot een leverancier die een vertrouwde plaats heeft ingenomen bij opdrachtgevers en schildersbedrijven in de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg. Gesteund door een duurzaam merkenbeleid leveren wij een hoogwaardig verf en non-paint assortiment voor de professionele markt.

Simonis Verf


Simonis Verf is dé verfgroothandel in Zuid-Holland voor elke vakman. Voor elk project bieden wij, als de totaalleverancier, de professionele verfwerker een passend verfsysteem. Daarnaast bieden wij de verfwerker ook technisch advies aan, zodat de verfwerker zo optimaal mogelijk zijn werk kan uitvoeren.

Samen zijn wij partners in vakmanschap.

#SAMENSUCCESVOL

Bevela


Ben jij een echte vakman? Dan ben je bij Bevela aan het juiste adres! Bevela is een vrije verfgroothandel gericht op de professional. Als totaalleverancier van alle schildersproducten en gereedschappen kun je als schilder bij ons terecht. Met 11 vestigingen in Midden- en West-Nederland zijn wij zeer centraal gevestigd.

VVBHUSAN


VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel is de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland. Met 14 vestigingen in Brabant en Limburg, is er altijd één dichtbij. Je vindt bij ons een compleet assortiment professionele verf, gereedschap, verfspuitapparatuur en wand- en vloerafwerking. Samen met het juiste advies zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van je schilderproject.

Dingemanse & v/d Ploeg


Dingemanse & v/d Ploeg is dé vrije verfgrossier voor de professionele verwerker in Zeeland, Goeree-Overflakkee en West-brabant met een vestiging in Goes en in Vlissingen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment bouwverven, industrieverven, meubellakken, timmerfabriek grondverven, vloercoatings en gereedschappen. Met onze drie bestelwagens bezorgen wij dagelijks op locatie en hebben wij twee technisch adviseurs in dienst die vaak al binnen 24 uur een volledig verftechnische advies kunnen verzorgen, zowel voor de opdrachtgever alsook verwerker. Service is onze kracht!


Verf van der Feer


Verf van der Feer is al meer dan honderddertig jaar een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw, industrie, verf-speciaalzaken en onderhoudsdiensten.

De kernactiviteiten waarin wij dagelijks investeren zijn: advisering en begeleiding, een goede voorraad en een snelle distributie. Maar het belangrijkste voor u zijn onze service, kennis en ervaring en vooral ook ons enthousiasme en betrokkenheid. Dat maakt ons zo bijzonder.


Asser Glas- en Verfhandel


De Asser Glas- en Verfhandel is een verf en glas grossier voor de professionele schilder. Service, kwaliteit & betrokkenheid zijn kernwaarden waar we dagelijks voor staan. Distributie hebben we in eigen beheer, dus voor 08:30 besteld, is dezelfde dag geleverd. Glas naar aanvraag & planning. Kosteloze Kleur- en verftechnische adviezen helpen u als vakman om een project op niveau af te leveren. Trimetal staat garant voor top-prestaties en duurzaamheid! 


Aan het laden