Het Trimetal assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Met deze producten is overschilderen minder vaak nodig en wordt er flink bespaard op transport, op productverbruik , onderhoud en afval.

Producten met lange levensduur

  • Permaline Superieur dit topproduct in het buitenlaksegment biedt tot 10 jaar bescherming. Schilders verlagen hiermee de onderhoudsinterval waardoor minder verf nodig is en minder vaak op en neer gereden hoeft te worden.
  • Permacryl AE Satin en Permacryl AE Brillant kenmerken zich door krasvastheid en huidvetbestendigheid waardoor zij langer meegaan.
  • Magnatex Mat Clean SF is een muurverf met een uitstekende reinigbaarheid. Hiermee hoeven intensie gebruikte ruimtes zoals hallen, trappen en keukens minder vaak overgeschilderd te worden.

MeerJarenOnderhoudsplan

Dankzij het Trimetal MJOP wordt het lange termijn onderhoud duidelijk in kaart gebracht, waardoor er op de juiste momenten wordt geschilderd. Hierbij worden allerlei aspecten meegenomen zoals de ligging van een object, de ondergrond en de levensduur van de gekozen verfsystemen. Het MJOP biedt duurzaamheid door onderhoud op het juiste moment.
Aan het laden