Magnacryl Prestige Mat

Binnenmuurverf waar jij het verschil mee maakt.

Trimetal Magnacryl Prestige Mat is onze meest hoogwaardige muurverf voor binnen. Gebruik deze muurverf als je een absoluut stuk vakwerk wilt leveren en een optimaal eindresultaat gevraagd wordt. Magnacryl Prestige Mat geeft elke muur een fantastische matte en egale uitstraling waar je bij je klanten het verschil mee maakt.

Vernieuwde receptuur

Door de vernieuwde receptuur droogt deze verf streeploos op wat resulteert in een zeer egaal eindresultaat. Magnacryl Prestige Mat dekt uitstekend en isoleert eventuele vlekken in de ondergrond. De verf heeft de hoogste schrobvastheid: klasse 1. Wat je noemt een prestigieuze binnenmuurverf!

Duurzaam

Passend in ons streven om steeds meer verven duurzaam te maken, bevat Magnacryl Prestige Mat geen oplosmiddelen en heeft het daarom het label Indoor Air Quality A+. Je kunt het probleemloos toepassen in een binnenruimte. Deze binnenmuurverf heeft ook het EU Ecolabel. Dit certificaat wordt uitgereikt aan producten die beter zijn voor het milieu, zonder dat ze inleveren op kwaliteit.

Magnacryl Prestige Mat is verkrijgbaar in 2,5L en 10L verpakkingen, in wit en alle kleuren uit het Trimetal kleurenmengsysteem. Meer informatie over het product vind je hier.


Aan het laden