PERMALINE SUPÉRIEUR

WANT JIJ VERDIENT EEN SUPERIEURE BUITENLAK.

Permaline Supérieur is de beste Trimetal aflak voor buiten. Met deze hoogglans verf kun je jouw vakwerk perfect etaleren. Deze absolute toplak biedt langdurige bescherming en laat jouw pas geschilderde buitenhoutwerk stralen met een prachtig 'bolle glans'.

DROOGT NU 40% SNELLER

Dankzij de vernieuwde receptuur droogt Permaline Supérieur nu 40% sneller en is hij nog beter verwerkbaar.

BIOBASED

Permaline Supérieur is gecertificeerd met een Biobased certificaat. Biobased is een internationale en onafhankelijke hoogwaardige kwaliteitsgarantie voor de hernieuwbaarheid van grondstoffen. Omdat de grondlakken Permaline Primer en Permaline Primer Prestige eenzelfde certificaat hebben kan er een volledig Trimetal buitensysteem worden toegepast.

TOT 10 JAAR ONDERHOUDSVRIJ

Permaline Supérieur biedt zeer langdurige bescherming en kan, afhankelijk van de omstandigheden en juiste applicatie, tot 10 jaar onderhoudsvrij blijven. Met Permaline Supérieur kun je jouw reputatie als vakschilder perfect waarmaken.Permaline Supérieur is verkrijgbaar in 1L en 2,5L verpakkingen in wit en alle kleuren uit het Trimetal kleurenmengsysteem. Meer informatie over het product vind je hier

Aan het laden